2007-03-25

Illegális Apróhirdetés (1)

Illegális Apróhirdetés (1)



Egyre többen adnak fel apróhirdetéseket, amelyek "otthonról végezhető internetes üzleti" címmel lehetne összefoglalni.

Ezeknek hirdetőknek ezrei és hirdetéseik tízezrei lepik el az ingyenes apróhirdetés oldalakat különféle kategóriái. Főleg az állás és munka kategóriákat válnak szinte használhatatlanná, mivel a nyíltan vagy burkoltan a network marketing üzleti lehetőséghez csatlakozásra és termékeik megrendelésére buzdító hirdetések között kell kutatni a valódi állást (alkalmazotti viszonyt) és munka (alkalmi munkát vagy állást) kínáló hirdetések után.

Több weboldal külön felhívja a figyelmét " otthonról végezhető internetes üzleti lehetőséget" kínálóknak, hogy csak az "üzleti lehetőség" kategóriában hirdessenek, de ezt sokan nem veszik figyelembe. Bizonyos apróhirdetési oldalak ki is tiltják, illetve megpróbálják kitiltani az "illegális hirdetőket", több-kevesebb sikerrel.

Minden MLM-üzlet szervező, aki apróhirdetésekkel szeretne lehetséges vevőket és üzlettársakat találni, arra vágyik, hogy az ő hirdetése folyamatosan ott legyen a friss hirdetések között, ezért akár naponta többször is feladnak hirdetéseket ugyan azon a weboldalon. Néhányan ezért kiemelt hirdetést vásárolnak néhány hétre néhány ezer forintért, az apróhirdetési oldalakon, illetve bizonyos kategóriákban (aloldalakon). Sőt néhányan saját apróhirdetési oldalt is indítanak, hogy naponta több ezren láthassák a saját apróhirdetési weboldalon kiemelt hirdetésként hirdetésüket. (Valójában ezeket a saját apróhirdetési oldalakat szinte senki sem látogatja, mivel üresek.)

Nem illegális "otthonról végezhető internetes munkát" állásként (az állás kategóriákban) hirdetni, ha az nem állás, de erkölcstelen az álláskeresőket egyfajta módon megtéveszteni azzal, állás ajánlatnak látszik az ajánlott üzleti lehetőség. Ezek valójában csak egy lehetőségek (nem állítom, hogy nem jó üzleti lehetőségek), de a ráfordított idő, energia, munka fejében kapható bevételek, csak egy lehetőség, egy „lehetséges ha”.

kattints ide az ingyenes szóra és ingyen kapsz...

ingyenes dolgok ITT!