2007-03-16

Ereményes Apróhirdető

Eredményes Apróhirdető

Az eredményes apróhirdető, illetve apróhirdetés már témája egy blognak, az azonos nevűnek. Csak gépelje be az internet böngészőjének url (webcím) sávjába, hogy www.eredmenyes-aprohirdetes.blogspot.com, vagy keressen rá a google keresővel arra a kifejezésre, hogy "eredményes apróhirdetés". Valószínűleg az első találat lesz a keresett webhely.
Bár a fent említett eredményes apróhirdetés blogban részletesen ínformáció talál témáról, most a hirdetés feladó szempontjából, határozom meg a eredményes apróhirdető legfontosabb tényezőjétőamit az apróhirdető létrehozásakor figyelembe kell venni.

  • eredményes apróhirdető = hatékonyan kereshető apróhirdetés adatbázis

Nem elég, ha hirdetők nagy számban (gyorsan és könnyedén) adnak fel apróhirdetéseket, és az sem elég ha sok apróhirdetés olvasó látógatja a webhelywet. Ha nem található meg az apróhirdetétő webhelyen az, amit keres, akkor ha még ott is van az érdekes információ, azt csak nehezen, vagy egyáltalán nem találják meg. Az apróhirdető sikertelen lesz! Mi a megoldás erre a problémára?

A megoldást az eredeti angol apróhirdetés szó rejti: Classifieds vagy Classified Ads. Magyarul "osztályba soroltak" azaz "kategórizáltak", illetve "kategórizált hirdetések". Ha jól, elég részletesre van kialakítva az apróhirdtő webhely kategória beosztása, akkor gyorsan megtalálhatja az apróhirdertés olvasó a vágyott információt.

A jövő, a fejlődés viszont nem az egyre bonyolultabb apróhirdetési kategória rendszerek irányába halad, hanem a... (Én sem árulhatok el minden értékes üzleti információt ingyen, mivel ez a blogot a konkurencia is olvassa, és szorgalmasan másolja az apróhirdető oldalaimon végzett fejlesztéseket, ahogy én is figyelem az ő oldalaikat.)

kattints ide az ingyenes szóra és ingyen kapsz...

ingyenes dolgok ITT!